? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
DI JAMIN HALAL
Keenakkannya pasti tidak merugikan bagi sesiapa yang merasa...semua resepi tidak menggunakan bahan pengawet..rasa yang tulen dan kelembapan yang kekal menyelerakan bagi sesiapa sahaja yang merasaCARA PEMBAYARAN

CARA PEMBAYARAN 

Setelah selesai membuat tempahan dan anda berpuashati, anda boleh la memasukkan separuh daripada jumlah bayaran tempahan tersebut di dalam akaun saya seperti di bawah:


(Jika selesai sahaja membuat pembayaran, nyatakan terus jumlah pembayaran kedalam akaun yang mana dan nama kepada saya Pn. Bie melalui sms)
Selepas pengesahan dibuat, saya akan memaklumkan kepada anda melaui sms..

TERMA DAN SYARAT
1. Tempahan mestilah di buat awal sebulan atau sebelum tarikh yang anda kehendaki
2. Pembatalan tempahan mestilah di buat 10 hari sebelum tarikh akhir, jika tidak deposit tidak akan di pulangkan
3. Bayar deposit 50% setelah pemastian tempahan hendak dibuat, pembayaran penuh mestilah 3 hari sebelum tarikh pengambilan atau dibayar terus kepada kami semasa pengambilan
5. Harga akan berubah mengikut keadaan semasa dan design

Bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan secara pos, kami juga ada menyediakannya
Peringatan : Kek ini bebas dari sebarang bahan PENGAWET. Para pembeli yang membuat tempahan untuk makan sendiri dinasihatkan untuk meletakkan kek ke dalam peti sejuk sebaik sahaja kek diterima kerana dikhuatiri berlaku kerosakan disebabkan oleh keadaan cuaca jika dibiarkan di luar peti sejuk. Ia juga boleh memanjangkan lagi jangka masa kek tersebut..jika ingin dijamu keluarkan kek tersebut 5 minit sblmnye terlebih dahulu..rasa enak dan lembab akan lebih terasa..Kek hanya akan diganti jika kek telah rosak semasa dalam proses penghantaran.Sebarang kecuaian dari pihak pembeli adalah tanggungjawab pembeli.

MEMBUAT TEMPAHAN SECARA POS
Bagi sesiapa yang ingin membuat tempahan secara pos, kami menggunakan khidmat Pos KTM hanya mengambil masa 1-2 hari bekerja.
Untuk menyediakan khidmat ini, kami akan mengenakan sedikit caj tambahan sebagai bayaran kepada Pos KTM dan juga untuk packaging yang lebih selamat dan tahan lasak.
Sebagai contoh, Kek Colat Moist 1kg akan menjadi lebih kurang 1.2Kg selepas dibungkus, kemudian harga tersebut dicampur dengan cukai dan caj tambahan oleh Pos KTM
Jika anda berminat untuk membuat tempahan, sila maklumkan jumlah yang ingin ditempah dan kami akan bantu anda untuk mengira kos penghantaran tetapi barangan tempahan tersebut mestilah bersesuaian dari segi ketahanan sesuatu produk itu..

*Perhatian: Untuk menggunakan perkhidmatan pos nie, KAMI HANYA LAKUKAN PADA HARI ISNIN - RABU SHJ