? ??????????????????? ????Easy Install Instructions:???1. Copy the Code??2. Log in to your Blogger account
and go to "Manage Layout" from the Blogger Dashboard??3. Click on the "Edit HTML" tab.??4. Delete the code already in the "Edit Template" box and paste the new code in.??5. Click "S BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS ?
DI JAMIN HALAL
Keenakkannya pasti tidak merugikan bagi sesiapa yang merasa...semua resepi tidak menggunakan bahan pengawet..rasa yang tulen dan kelembapan yang kekal menyelerakan bagi sesiapa sahaja yang merasa



APAM POLKA DOT & CUP CAKES


Salam…untuk pengetahuan semua, kenaikan harga barang-barang mentah pada masa ini turut menyumbang kepada perubahan harga ini. Walau bagaimainapun, rizbiehomemade ingin memberi jaminan tiada sebarang perubahan kualiti atau kuantiti ke atas produk yang kami jual. Oleh yang demikian, semua pelanggan tidak perlu risau kerana rizbiehomemade akan memberikan yang terbaik kepada setiap tempahan yang diterima, insya allah.


Selain daripada itu juga, setiap produk yang di buat adalah daripada ramuan dan bahan2 yang terpilih sahaja, sebelum di pasarkan, rizbiehomemade akan memastikan dahulu dan merasa keenakkannyer, jika dah pasti itu yang terbaik dan memenuhi citarasa barulah di buat untuk penjuallan.. dan yang paling penting, harga tersebut dikira dengan kadar yang paling rendah…



SAIZ
SAIZ A, SAIZ B, SAIZ C



ANTARA CONTOH APAM


Di bawah ni adalah sebahagian koleksi yang Bie ada.. sebarang pertanyaan leh pm Bie terus.. 



















Yang cth di bawah ni jenis cth apam polka jenis 3D.. 
harga nyer sedikit mahal dari yg biasa sbb cara pembuatannyer sedikit leceh..
sebarang pertanyaa leh pm Bie terus


EMOTICON FACES
jika berminat nak order apam polka corak emoticon faces nie, sila nyatakan kod nyer berserta cth kepada Bie yang ada di setiap bawah pic tersebut.


APAM POLKA
Apam nie memang gebu n lembut sesangat..rasanyer yang manis2 buah membuatkan kita tidak jemu dan muat memakannyer...apam nie xkan keras.. ia akan sentiasa lembut sampai ler berkulat.. ha!.. dah leh bayangkan tak, kegebuan n kelembutan apam nie kan.. hihi..jika simpan dalam peti sejuk pun stil lembut lagi... ia kini merupakan salah satu produk Bie yang selalu mendapat sambutan yang tinggi dari customer.. xcayer leh order yerk..

Ni antara harga utk corak jenis apam polka dot, utk jenis corak yang lain harga tersebut akan berubah, ia dikira berdasarkan kepayahan mendekonyer n jumlah kuantitnyer yang di tempah..jika banyak tempah lagi murah ler...

HARGA
Minimum order 100pcs
Saiz C (Corak polka dot)
-jenis plain tiada inti (RM0.30 / pcs)
-Yang ada inti (RM0.40 / pcs)

Untuk meminta apam polka jenis berinti atau jenis corak, sila memaklumkan kepada saya...

Antara inti yang ada
- Inti jem strawberry
- Inti jem blueberry
- Inti kaya
- Inti coklat
- Dll

Antara corak yang ada
-apam polka dot dot
-apam ladybug
-apam bee
-apam angry bird
-apam strawbery
-apam emoticon faces
-apam manggis
- Dll

KEK CAWAN ANEKA PERISA
- Saiz sederhana (saiz B)

HARGA RM1.00
- Perisa vanilla
- Perisa oren
- Perisa strawberry
- Perisa pandan
Dll

KEK CAWAN COKLAT MOIST (RM1.00)
- Saiz sederhana (saiz B)
- Min order 50 pcs






Cup cake nie memang sedap..rasanyer teramatlah lembut n lembab (moist)..saper yang order pasti tak rugi..sentiasa mendapat sambutan yang tinggi..

HARGA AKAN BERUBAH JIKA ADA PENAMBAHAN SEPERTI AISING, BEKAS DOORGIFT, RIBEN, DLL..


LAGI BYK BELI LG MURAH!!!!

cth bekas sumber dari google


CTH DI ATAS ADALAH SALAH SATU BEKAS DOORGIFT YG SIMPLE BAGI SESIAPA YG BERMINAT NAK ORDER DOORGIFT SPT GMBR DIATAS BOLEH PM BIE
DI FB ATAU WHATSAP BIE DI TALIAN 017-2726234

HARGA 
GAMBAR SEBELAH KIRI
RM2.00 / PCS
(KEK CHOC MOIST + KRIM CHOC GANACHE + TABURAN CHOC RICE OR BADAM)

GAMBAR SEBELAH KANAN
RM4.00 / PCS
(KEK CHOC MOIST + KRIM CHOC GANACHE + TABURAN CHOC RICE OR BADAM)


cth bekas sumber dari google



jika berminat sila pm saya or msg 017-2726234 utk keterangan lanjut

PERLU DI INGAT UTK DOORGIFT KENA BOOKING AWAL!!!..



JIKA ADA MINAT OR PILIHAN TERSENDIRI NAK SY WAT KAN PUN BOLEH..PER2 KITA WHATSAP CHIT CHAT.. HIHI
JGN TAKUT SY JENIS MUDAH MESRA DAN PERAMAH